1. Hem
 2. Frågor och svar
 3. ID06 Kortet
 4. Kan den anställda på företaget själv göra ID06-kort beställning?

Kan den anställda på företaget själv göra ID06-kort beställning? - Bestallid06.se

Vi på Areff har nyligen lanserat tjänsten BJUD IN. Tjänsten innebär att kortbeställaren på företaget kan genom sitt ID06 konto skicka ut inbjudan till den anställda som i sin tur kan lägga en beställning på ID06-kort.

Vänligen se nedan instruktion för denna tjänsten.

 1. För att använda tjänsten ’BJUD IN’ behöver du först logga in på hemsidan bestallid06.se som kortbeställare på företaget.
 2. Väl inloggad klickar du på knappen ’BJUD IN’ på första sidan.
 3. På denna sidan fyller du i giltighetstid samt ”Namn” och ”e-post” på personen som du vill beställa ett ID06-kort till, skicka därefter inbjudan.
 4. Nu finns inbjudan i din varukorg. Här kommer du senare kunna se den kompletta beställningen när kortinnehavaren har slutfört sin del.
 5. Nu har det skickats ett mejl till kortinnehavaren och den anställda behöver nu klicka på länken för att påbörja beställningen.
 6. Efter att kortinnehavaren klickat på länken får personen fylla i sina uppgifter, samt ladda upp ett foto. Därefter klickar personen på knappen ”Spara och skicka in”.
 7. När nedanstående vy visas så är kortbeställningen klar av kortinnehavaren och personen kan nu stänga ner sidan.
 8. Nu kan kortbeställaren på företaget logga in på sitt konto för att slutföra beställningen som har hamnat i kundvagnen.

 

Var detta svar till hjälp?

Relaterade frågor