1. Hem
  2. Frågor och svar
  3. Registrering
  4. Hur registrerar jag mig för ID06 nya kortstandard (2.0)?

Hur registrerar jag mig för ID06 nya kortstandard (2.0)? - Bestallid06.se

  1. Företag med ett aktivt ID06-konto loggar in hos oss på Areff, med de användaruppgifter du valde vid registreringen, för att beställa ID06-kort till företaget.
    Har ditt företag inte registrerat sig – inga problem, registrera dig nu så har du inom kort tillgång till ett aktivt ID06-konto.
  2. När företaget har beställt ett kort så får kortinnehavaren ett e-postmeddelande och eller/ SMS. I e-postmeddelandet och/eller SMS:et finns det en länk som kortinnehavaren skall använda för att skapa sig ett ID06-konto. Kortinnehavaren klickar på länken och bekräftar kontot med sitt BankID.
  3. Kortinnehavaren är nu inloggad och ser ID06-kortet och godkänner därefter de allmänna villkoren och uppgifterna på ID06-kortet och signerar med sitt BankID.
  4. Nu trycks kortet och skickas till leveransadressen företaget har bestämt. När kortinnehavaren fått sitt kort skall det aktiveras via kortinnehavarens ID06-konto och där hämtas även PIN-koden för kortet. Nu är kortet aktiverat och kan börja användas! Detta kan du göra här – Aktivera kort.

Var detta svar till hjälp?

Relaterade frågor